Hyr din foodtruck från oss
Hyr en idag

Vilka är Popup Foodtruck?

Popup Foodtruck hyr ut och bygger helhetslösningar för olika varumärken med våra vintage foodtrucks.Vi har ett helt garage fullt med bilar och eventfordon som skapar uppmärksamhet i olika sammanhang och projekt. Vi kan erbjuda våra tjänster för några timmars kampanj, en mässa eller en turné! 

Vi renoverar och rekonstruerar Citroën HY, Mercedes, Rice horse trailers och amerikansk stepvan efter era önskemål för att passa just ert kommersiella behov.

Hyr skräddarsydd foodtruck

Ibland vill man bara att det ska vara så enkelt som möjligt. Om så är fallet kan rätt väg att gå vara att hyra en skräddarsydd foodtruck. Vi anpassar bilen efter dina önskemål och levererar den till önskad plats. Vi har fyra olika modeller att välja mellan och (nästan) inga idéer är omöjliga. Behöver du ett fungerande restaurangkök går detta att ordna, likväl som enklare tillagning eller varm/kylhållning.

Du väljer själv utseende på bilen, vi målar och folierar efter din design. Våra fordon är tillgängliga för en dag eller veckovis uthyrning beroende på vad du önskar. Kontakta oss för att få veta mer.

Rekvisita

Vi bygger även rekvisita och bilar till events

Inte nog med att vi bygger om gamla bilar till företag och privatpersoner – vi bygger även rekvisita och bilar till events, film- och tvinspelningar, produktlanseringar, turnéer mm. Sky’s the limit och ju konstigare, desto roligare! Hör av dig för att brainstorma tankar och idéer. Three, two, one – Action!

Ring för en förfråga

070-300 39 65

mejla oss en förfråga

info@popupfoodtruck.se

01.

Från ett mindre hästsläp i kioskformat med enklare tillagning till en stepvan med fullt utrustat restaurangkök.

02.

Utseende på bilen efter dina önskemål. Vi målar och folierar din design.

03.

Alla våra fordon kan köras med B-körkort men vi ordnar även transport inom Sverige om du vill åka på turné!

Ta ditt varumärke på en turné

Vi erbjuder hyrning & transport i hela Sverige 

Är ni intresserade av att få eventfordonet levererat? Vi ordnar vi det

Folding

När du hyr en Foodtruck från oss kan ni alltid foliera fordonet enligt era önskemål. Vi levererar en färdig produkt till er med ert grafiska manér.

Till vem?

Vi har bland annat gjort uthyrningar till Lidl, Scandic, Arvid Nordqvist, Lantmännen, Clarion hotell, Huawei men även med mindre företag inom alla nischer.

Vid köp

Är ni intresserade av att köpa en foodtruck så finns även det möjligheten.

Full utrustad kök

 

Våra foodtrucks fungerar såväl till bröllop, fester som events och i marknadsföringssyfte och kan enkelt anpassas till att servera vad ni önskar..

Stockholm sweden

popup agency programs

Faculty

bergen norway Established

Följ oss på instagram

popupfoodtruck

Vintage Citroën HY, Mercedes

och American Airstreams för uthyrning